Konesalianalyysit

Tradec Networks yhteistyökumppaneineen on erikoistunut konesalianalyyseihin koskien tiedontallennusta, -varmistusta ja –palautusta. Meillä on usean vuoden kokemus löytää oikeat ratkaisut asiakkaillemme, joita yllä olevat ratkaisumallitukset askarruttavat.

Tiedontallennus on nopeimmin kasvava IT-sektori nykypäivänä. Tämä asettaa jokaiseen konesaliin haasteita, joiden oikea ratkaisu varmistaa sen, että tieto ei katoa ja se on nopeasti palautettavissa. Nauhatallennus alkaa suurelta osin olla historiaa ja levytallennuksen eri muodot ovat selvästi tämän päivän ratkaisu jokaiseen moderniin konesaliin.

Globaalitalous, jossa kaikilla on mahdollisuus päästä lähes kaikkialla verkkoon, pelaa tiedonvarmistus erittäin tärkeää roolia. On yrityksellä tai julkisyhteisöllä useita toimipisteitä tai vain yksi, on sitten kyse työasemasta kannettavasta tai kiinteästä tai palvelimista fyysisestä tai virtuaalisesta, niin voimme taata oikeilla ratkaisuilla täydellisen tuloksen varmistukseen.

Tiedon palautus on yksi monimutkaisimpia tiedonhallinnan osa-alueita. Yhtiömme pystyy tälläkin tiedonhallinnan alueella täyttämään vaativimmankin asiakkaan toiveen markkinoiden tehokkaimmilla ratkaisuilla.

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo